Més d'una setantena de participants a la primera trobada comarcal d'empreses de la Selva

Forma part del projecte ‘Microxarxes de comerç local”

Més d’una setantena de persones van assistir a la primera trobada comarcal d’empreses i emprenedors que es va celebrar al teatre La Societat deMaçanet de la Selva. Aquesta primera trobada de networking, que es va celebrar el dilluns el migdia, va ser organitzada pel el servei d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva.

El projecte ‘Microxarxes de comerç local” va néixer fa uns nou mesos –la primera d’aquest any- quan es van organitzar les primeres trobades a nivell local en un total de municipis de la comarca. Després es van fer trobades en cinc zones de la Selva per posar en contacte empreses a nivel supramunicipal. I la culminació del projecte ha estat aquest dilluns amb la celebració de la jornada a nivell comarcal.

El conseller d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva, Eduard Colomé, va valorar molt positivament la jornada i va assenyalar que “la trobada final de Maçanet encara ens ha demostrat més la necessitat que hi havia d’aquest projecte”.

Abans del networking el dinamitzador de l’esdeveniment, el formador Carles Martí, va donar algunes pinzellades sobre el futur de les accions de màrqueting. En aquest sentit, Martí creu que les iniciatives que ara porten a terme les grans empreses acaben arribant tard o d’hora al món local.

En el projecte hi han participat un total de 270 empreses entre totes les trobades que s’han anat fent arreu del territori. A partir d’ara, el del Servei d’Empresa de l’ens selvatà elaborarà un directori d’empreses que faran arribar a tots els participants.

De cara l’any vinent, el servei d’empresa del Consell Comarcal de la Selva ja s’ha posat a treballar en un segon projecte que té el mateix objectiu, que no és altre que, posar en contacte empreses i professionals, però amb un format renovat.