El rectorat decideix que estudiants i professors de la facultat de Turisme es quedin al Barri Vell

El sostre d'un despatx de la seu administrativa va cedir i ha obligat a desallotjar l'edifici i reubicar la gent

La facultat de Turisme, que també integra estudis de Publicitat i Relacions Públiques, viu el seu particular viacrucis des del seu trasllat de la seu de Sant Feliu de Guíxols. A l'espera de tenir un nou edifici, actualment les classes dels dos graus es fan a la facultat de Lletres i algun altre espai. Les dependències administratives, dues aules d'informàtica i els despatxos dels professors estan en un altre edifici del Campus del Barri Vell, situat al carrer Alemanys, que la UdG té llogat al Bisbat. Es tracta d'un edifici antic i que havia de servir de seu temporal mentre no es fes la nova facultat, que té terrenys reservats al campus de Montilivi. 
El despreniment d'una part del sostre d'un despatx ha obligat a fer un nou reajustament d'espais. Segons fonts de la universitat, el rectorat ha decidit finalment mantenir tots els estudis al campus del Barri Vell i està estudiant com reajustar els despatxos dels professors i els altres serveis que es donaven des de l'edifici que s'ha hagut de tancar. En aquest edifici hi treballen unes 25 persones. D'aquesta manera, es descarta el trasllat al campus de Montilivi. Les classes començaran sense cap incident el pròxim 26 de setembre. 

La crisi i el canvi de Govern han alentit encara més el ritme del projecte de la nova facultat, que ja té espai reservat en una parcel·la del Campus de Montilivi. De fet, la planificació inicial situava a l'inici d'aquest curs la inauguració del nou edifici però, segons ha dit Mundet, l'inici d'obres tot just es preveu pel setembre del 2012.