Nomenen Lluís Labairu nou director general de GM Food Iberica

Substitueix a Pere Laymon

El Consell d'Administració de la multinacional xinesa Bright Food ha nomenat Lluís Labairu nou director general de GM Food Iberica en substitució de Pere Laymon. Segons informa la firma, Labairu compta amb una "àmplia experiència" en l'empresa i el sector donat que des del 2008 era director executiu d'operacions de GM Food.
Anteriorment, havia ocupat el mateix càrrec a l'empresa Hiperdino i també havia estat director general d'Ahold Cataluña. El nou director general confia impulsar nous projectes en el procés "d'expansió i consolidació de la companyia".
 
En un comunicat, GM Food Iberica agraeix la "confiança dipositada" en tot l'equip per part de clients i proveïdors durant els últims anys i també reconeix a Pere Laymon la seva "contribució al desenvolupament i transformació de GM FOOD" alhora que i li desitja "els majors èxits" en la nova etapa.

GM Food Iberica compta actualment amb una plantilla de 2.500 treballadors i és l'empresa que més factura a comarques gironines amb 1.121 milions d'euros (MEUR). Com a distribuidora en alimentació, compta amb 73 cash & carry i més de 700 establiments franquiciats amb les ensenyes Suma, Proxim i Spar. A més de la cartera de clients de cash&carry, subministra de forma regular a més de 1.800 detallistes independents, entre els quals es troben supermercats individuals, petites cadenes de distribució i distribuïdors locals. A través de Food Service, ofereix a cadenes de restauració comercial i social, hotels i parcs d'oci una solució integral a la cadena de subministrament.