300 persones es concentren davant la subdelegació del govern a Girona i llencen escombraries

La manifestació ha sortit des de la seu de la Generalitat

Unes 300 persones, segons la Policia Municipal, s'han concentrat davant de la subdelegació del govern espanyol a Girona i hi han llençat desenes de bosses d'escombraries i deixalles.
Els manifestants, convocats pels CDR, han sortit des de la Generalitat, on han penjat un cartell als vidres amb el lema 'No toqueu el nostre jovent', i s'han desplaçat fins al davant d'aquest edifici on han cridat 'Fora les forces d'ocupació' als efectius dels Mossos d'Esquadra, que l'han custodiat amb dues furgonetes. Abans de començar la marxa, han llegit un manifest on han reclamat la dimissió del conseller d'Interior, Miquel Buch, i han exigit la llibertat dels presos.
 
Els congregats també han criticat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, per haver suprimit els concerts i les barraques de la Copa i han afirmat que el Govern és "una pedra al camí cap a la independència". "El poble mana el govern obeeix i si no compleixen amb el mandat de l'1 d'octubre, que se'n vagin", han cridat.
 
La manifestació ha començat poc després de les set de la tarda i s'ha desconvocat abans cap a tres quarts de vuit del vespre. Els CDR n'han convocat una altra demà a les vuit del vespre, de nou, davant de la subdelegació del govern espanyol sota el lema 'Castanyada popular'.