L'Avinguda de Jaume I a Girona reobre al trànsit

El ferm es trobava intransitable pel vessament de cera i la crema de contenidors

Les màquines ja han abandonat el tram de  Jaume I que portava tancat des del 15 d'octubre passat. D'entrada, allà on s'han centrat els treballs és a la part que queda entre la Subdelegació i la plaça U d'Octubre. Aquí és on s'hi va vessar cera. El que s'hi ha fet és rebaixar la capa d'asfalt per retirar-la, perquè encara hi quedaven restes de cera i això era perillós (sobretot, per les motos). Posteriorment, la zona s'ha reasfaltat.

A més d'aquest tram, els operaris també han reparat les parts de calçada que es van veure afectades per la crema de contenidors durant els aldarulls. Durant les tasques de pavimentació s'ha restringit l'entrada i la sortida als guals del carrer de la Sèquia i de la Gran Via Jaume I.

Talls puntuals per Sant Narcís i llargues cues

Ahir, dia de Sant Narcís, també es van fer reparacions del ferm deteriorat al passeig de la Devesa, a la rotonda del Rellotge, a l’avinguda de Ramon Folch, a la plaça de Catalunya i a la mateixa Gran Via de Jaume I. Per aquest motiu, es van practicar tancaments puntuals a la circulació de vehicles en aquestes vies des del matí i fins a primera hora de la tarda, fet que va generar llargues cues.

A partir de demà, totes les línies de bus urbà afectades recuperaran els recorreguts i parades habituals.