Lloret de Mar aprova les propostes per millorar la imatge turística

El partit MILLOR abandona la sessió perquè considera que no es recull l'essència de les propostes que havia fet

El document recull una sèrie de mesures per tal d'encarir les sancions per als incívics i ser més exigents en el compliment de la normativa. Alguns dels acords es concretaran posteriorment en una revisió d'ordenances que Lloret de Mar preveu tenir enllestida a final d'any. 

Algunes de les novetats que s'hauran d'incloure en la revisió d'ordenances seria mantenir la prohibició per als "disco-tours" (excursions nocturnes organitzades per a grups de joves que van de discoteca en discoteca), prohibir el repartiment de publicitat tant oral com escrita als carrers, prohibir tant l'acceptació com l'oferiment de serveis sexuals a la via pública, mantenir la prohibició de beure alcohol al carrer i també prohibir la instal·lació de màquines expenedores de menjar i beure (màquines 'vending') al carrer ja que s'hi acumulen molts joves un cop tanquen les discoteques.

Lloret també demanarà col·laboració a la Generalitat per tal de sancionar els operadors turístics que ofereixin una imatge de la població on només es potenciï la festa i l'alcohol, també demana al Govern que inspeccioni i sancioni establiments on es detecti que es sobreocupen places i també que es denunciïn aquelles promocions de begudes alcohòliques estil "barra lliure" o "2x1", prohibides per llei. 

Un altre dels aspectes que ja va avançar l'alcalde i que recull el document és demanar a la Generalitat que estudiï la conveniència d'avançar els horaris de tancament de les discoteques i sales de festes de Lloret.