Presó sense fiança per al fill acusat de matar el seu pare i amagar-lo dins l'armari a Lloret de Mar

El jutge li imputa un delicte d'homicidi

La decisió de la jutgessa s'ha sabut a primera hora de la tarda després que l'acusat hagi estat tot el matí declarant als jutjats de Blanes. El jutjat número 6 serà el que es farà càrrec del cas. 

Carlos C.M. està acusat d'un delicte d'homicidi per, presumptament, haver matat el seu pare, que va ser localitzat l'11 de juny dins un armari al pis on residia amb el fill. La víctima tenia 61 anys. La policia local de Lloret el va trobar embolcallat amb una tela i dins un armari. Van ser els propietaris del pis que van alertar la policia perquè feia dies que no veien el seu llogater i perquè alguns veïns s'havien queixat que del pis de la víctima emanaven males olors. L'autòpsia va revelar que l'home havia mort de forma violenta. 

Les sospites es van centrar en el fill ja que, segons alguns testimonis, pare i fill vivien junts però el fill havia desaparegut setmanes abans de trobar mort el pare. Per això, la policia va iniciar la seva cerca. Finalment, el dissabte 27 d'agost els Mossos d'Esquadra el van localitzar a Salou i el van detenir.