Troben el cos sense vida d'un home dins un armari a un pis de Lloret de Mar

El propietari de immoble ha alertat la policia perquè feia dies que no veia el seu llogater

A quarts de quatre de la tarda un home ha anat a la comissaria dels Mossos de Blanes per informar que feia dies que no veia el seu llogater, un home d'uns 60 anys. Llavors, una patrulla de la Policia Local de Lloret l'ha acompanyat fins a l'habitatge, al carrer Vila de Blanes número 101, i tan bon punt hi han arribat han notat que feia molta pudor. Dins un armari hi havia el cadàver d'una persona en estat de descomposició. 

La comitiva judicial s'ha desplaçat fins al lloc dels fets per esclarir les circumstàncies de la mort i identificar el cadàver. Caldrà esperar el resultat de l'autòpsia per determinar la causa de la mort perquè el cos està en un estat molt avançat de descomposició i no ho han pogut determinar per l'aparença. Cap a les nou del vespre ja havien fet l'aixecament de cadàver i els agents de la científica s'havien endut les proves per analitzar-les. A aquesta hora també ha quedat reobert el trànsit al carrer que ha estat tota la tarda acordonat.

Sembla ser que al pis no hi havia signes de lluita ni restes de sang evidents però la investigació continua oberta i no es descarta cap hipòtesi. El Jutjat d'Instrucció de Blanes en funcions de guàrdia s'ha fet càrrec del cas.