Madrenas: ''Hem de ser capaços d'aïllar els violents i apartar-los''

Demana també que s'obrin expedients a policies que "no actuen com han d'actuar"

L'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, defensa que el moviment independentista és "absolutament pacífic i cívic" i que "si se'ns cola qualsevol persona que no actuï d'aquesta manera, l'hem d'aïllar i apartar perquè el nostre moviment no és així".
Ho ha dit en una entrevista a Rac1 aquest dimecres. Arran de la situació viscuda a Cassà de la Selva, Madrenas també ha demanat que, de la mateixa manera que es demana apartar ciutadans violents, s'apartin de les actuacions policials i s'obri expedient a aquells policies que "no actuen com han d'actuar".
 
L'alcadessa de Girona ha reconegut que la nit de dimarts es van produir actes aïllats quan va finalitzar la concentració del vespre. "Un grup de joves van provocar aldarulls i van tirar objectes als Mossos durant força estona", ha explicat. Ha dit que són situacions que no agraden a "absolutament ningú" i insisteix que "cal aïllar aquests comportaments del moviment cívic i pacífic que ha estat sempre". Madrenas ha dit que no sap d'on provenia aquest grup violent.