Banyoles suspèn els actes de la festa de Sant Martirià de dijous i divendres i els focs de dilluns

La resta de la programació també tindrà canvis

L'Ajuntament de Banyoles ha anunciat que arran de la sentència de Suprem han decidit, juntament amb les entitats que participen a la festa major, suspendre les activitats de Sant Martirià previstes per dijous i divendres i també han cancel·lat els focs artificials de dilluns.
La decisió, asseguren en un comunicat, s'ha pres per les "circumstàncies extraordinàries que viu el país" i per expressar "el rebuig" a les condemnes. El consistori ha explicat també que només es mantindran les fires i que deixaran a criteri dels firares l'obertura de les atraccions. La programació dels altres dies també tindrà canvis i es donarà un caràcter reivindicatiu a la sessió de vermut – on finalment no participarà Joan Colomo, i a la cercavila de dissabte.
 
També es posposarà fins a nova data l'"escape room" 'Escapa't de la festa major', previst per diumenge a la tarda i se suspendrà el Pilar VIP de dissabte al vespre, la Diada Castellera de diumenge al migdia, el concert de cercavila i la projecció al recinte de Barraques.

Pel que fa a l'única activitat de pagament de divendres, una obra de teatre, s'oferirà retornar l'import o tenir entrades per una sessíó extraordinària el divendres 1 de novembre.