El Gastromusical penja de nou el cartell de 'complet' amb l'arribada de Chamorro i Motis

Per segona setmana consecutiva el festival que acull el Molí de l'Escala es queda sense localitats

Canelons Andreini de primer, rap arrebossat amb cigrons de segon i, de postres, pa amb xocolata. Aquesta és l'original fórmula amb que el xef Jordi Jacas presenta la seva cuina en un mecenatge integrat amb la música de Joan Chamorro i Andrea Motis que aquesta nit actuaran al Gastromusical del Molí de l'Escala. Tal i com ja va passar la setmana passada amb la presència de Mikel Erentxun, no queda ni una sola localitat a la venda. 

Després d’aquest sopar, Motis i Chamorro pujaran a l’escenari acompanyats per la guitarra de Josep Traver per interpretar peces del seu darrer llarga durada. La intimitat i la proximitat amb els artistes són dues de les claus del Gastromusical i precisament una de les novetats d’aquesta edició és l’espai Còctel-Sapore on, després del concert, els espectadors poden conversar amb els artistes i prendre tranquil·lament una copa. Es tracta d’una oferta que ha obtingut una gran acollida per part del públic assistent al festival.

Fundació Oncolliga
 
L’espai Còctel-Sapore també és l'escenari del sorteig a favor de la Fundació Oncolliga Girona, una altra de les novetats del Gastromusical 2011. Durant l'aperitiu de benvinguda els asistents poden adquirir números mitjançant una donació voluntària que va directament a Oncolliga. Després del concert es fa el sorteig dels següents productes: Una samarreta del FC Barcelona firmada per tots els jugadors, un cap de setmana a l'hotel-balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm, un paquet gastronòmic d'El Molí de l'Escala per a dues persones que inclou un sopar, l’allotjament, un esmorzar i un dinar al nou restaurant Grids com també dues entrades per al proper concert del Gastromusical.

La propera actuació i última d'enguany anirà a càrrec de Sanjosex dimecres vinent.