Montse Bassa: ''La Dolors es pregunta: No ha servit de res un judici?''

La germana de l'exconsellera diu que estaven preparats pel "pitjor

Montse Bassa ha arribat a la presó de Figueres quan passaven pocs minuts de dos quarts de deu del matí. Poc després que els funcionaris judicials sortissin del centre penitenciari per notificar la sentència a la seva germana i minuts després que es conegués públicament la condemna. Bassa ha entrat a les instal·lacions per visitar l'exconsellera visiblement afectada i amb llàgrimes als ulls.

A la sortida, acompanyada de l'advocat Mariano Bergés, ha explicat que ha conegut la sentència per la ràdio i que ha estat "molt dur". "Onze pàgines escrites, 12 anys de presó", ha dit, tot qualificant-la "d'aberració". En aquest sentit, ha dit que la seva germana li ha transmès, literalment, que està "emprenyada" i que s'ha preguntat: "No ha servit de res un judici?".

La germana de l'exconsellera ha afirmat també que la família estava preparada pel "pitjor" però que mai s'haguessin imaginat que el pitjor "tingués dos dígits". Bassa ha dit, a més, que la sentència es basa en les tesis de l'acusació i que s'ha "comprat un relat fals".