'Viajes El Corte Inglés' promociona Lloret de Mar amb una imatge de Tossa de Mar

Ciutadans (C') explica que el culpable és el consistori perquè no ha fet res per a solucionar-ho

El portaveu de Ciutadans (C’s) a Girona i veí de Tossa de Mar, Fran Hervías, ha denunciat que el portal de "Viajes El Corté Inglés" publicita Lloret de Mar amb una imatge de la platja i el recinte emmurallat de Tossa. Per Hervías “això és una pressa de pèl al turisme, als veïns de Tossa i als veïns de Lloret”.

El portaveu de C’s, lamenta que sigui habitual que “es falsegi la realitat del nostre litoral, quan Lloret i tota la Costa Brava té qualitat de sobres per poder promocionar-se turísticament”. En aquest sentit, Hervías recorda que “no només empreses canvien fotografies d’indrets. Durant la passada legislatura la mateixa diputació de Girona utilitzava fotografies de platges d’Austràlia fent-les passar per la Costa Brava”.

Amb tot, afegeix que “lògicament es pot tractar d’un error de l’empresa, però és indignant la inacció de l’ajuntament de Tossa, ja que hi ha hagut veïns que ho han comunicat i, malgrat això, la fotografia de Tossa amb el nom de Lloret de Mar, continua”, ha lamentat Hervías.

En aquest sentit el membre de C's ja s'ha posat en contacte amb "Viajes El Cortés Inglés" a l'espera que en els propers dies modifiquin el rètol al web.