PxC contraataca i denunciarà a la regidora de Salt per 'injúries i calumnies'

Repudia les declaracions "rancunioses" i "ofensives" de Juana Dolores Martínez

Martínez denunciarà el partit per danys i perjudicis. En una entrevista publicada aquest matí a AraGirona.cat ha explicat que no va tenir més remei que dimitir "perquè no es podia aguantar", en referència als insults dels seus companys de partit perquè deixés la seva parella, amb qui es casarà el febrer de l'any que ve. "Ha durat el suficient perquè m'enfonsi com a persona", ha confessat, i ha revelat que li van arribar a dir que es donés de baixa "perquè no pots estar amb un negre i estar amb nosaltres".

El regidor de PxC Carles Bonet ha explicat que ha mantingut una reunió amb l'alcalde de Salt, Jaume Torramadé, i amb la mateixa Juana Dolores Martínez. Segons el comunicat del partit, l'alcalde de CiU li ha ofert a Bonet i a Martínez "un vomitiu acte de transfuguisme i passar-se al grup mixt". "A Bonet li ha dit que abandonés PxC i a Martínez que no fes afectiva la seva dimissió per poder continuar al consistori format par del grup mixt per tal d'assolir una majoria absoluta al consistori de Salt". En aquest context, PxC considera que "el show de Juana Dolores Martínez i el penós oferiment de Torremadé ha estat un muntatge de Convergència i Unió". 

En aquest sentit, el president de PxC, Josep Anglada, ha manifestat que "la mafiosa i aberrant estratègia de Torremadé és clara i necessita dos regidors per sumar majoria i com a tants altres polítics de CiU no ha tingut cap tipus de rubor a l'hora d'intentar comprar als edils escollits pel poble democràticament per defensar les sigles i els principis de Plataforma per Catalunya". Anglada ha acusat a alguns polítics de CiU d'estar "criats políticament en la cultura del 3%, i haver vist que en el seu partit surt gratis veure's involucrat en casos com el de Banca Catalana, el Pretòria o el del Palau".