Palafrugell i Llafranc acullen el rodatge d'una sèrie holandesa amb Carice Van Houten

S'estrenarà a Holanda l'any vinent

Palafrugell i Llafranc (Baix Empordà) han estat acollint el rodatge d’una sèrie televisa produïda pel Warner Bros Internacional d’Holanda (distribuïda a través del canal holandès NPO1 i el belga VTM) durant els últims dies. La sèrie televisiva, que porta per títol “Red Light” constarà, en la seva primera temporada, de 10 episodis de 50 minuts de durada cadascun. Malgrat que la majoria dels rodatge ha estat realitzat a diferents punts d’Holanda i Belgica, l’equip s’ha desplaçat fins la Costa Brava i en concret aquesta zona de l’Empordà per gravar diverses escenes.

Un dels elements destacats d’aquesta nova producció europea és que compta amb dues de les actrius més reconegudes del panorama europeu, Carice Van Houten i Halina Reijn. Les dues actrius ja havien coincidit anteriorment, concretament al film “Black Book” de Paul Verhoeven i són les dues cares amb més projecció internacional que actualment tenen els Països Baixos. Cal destacar que Carice Van Houten, fa poc ha tancat la seva participació a una de les sèries amb més repercussió internacional dels darrers anys, ja que ha estat una de les protagonistes de la sèrie d’HBO “Game of Thrones” on interpretava a Melisandre.

La història

La història se centra en el triangle que formaran una famosa cantant de clàssica, una dona que ha estat treballant com a prostituta durant molt anys i un agent de policia belga.

Un dels elements que fa atractiva aquesta producció és que proposa dues protagonistes provinents de móns antagònics fins un món dictat per un conjunt de normes molt diferents, on hi entren les relacions entre sexe i poder, a través d’una xarxa d’amics i enemics.