Unes 400 persones assisteixen a la firma de discs de Miki Núñez al Fnac de l'Espai Gironès

Ha presentat el seu primer disc "Amuza"

Miki Núñez ha estat present avui a l’Espai Gironès de Salt firmant exemplars del seu primer disc “Amuza”. L’acte, organitzat per Fnac i el Centre Comercial, s’ha dut a terme en un espai habilitat a l’entrada principal de l’Espai i ha estat un gran èxit, amb unes 400 persones que han fet cua per conèixer de prop Miki Núñez.

Abans, el cantant de Terrassa ha participat  en un petit meet&greet amb cinc fans guanyadors del concurs que prèviament s’ha fet a través de les xarxes socials del Centre Comercial.
Des d’Espai Gironès destaquen la seva satisfacció “per poder acollir un acte com aquest en col·laboració amb Fnac i de poder rebre un artista conegut“. Aquestes iniciatives permeten al Centre Comercial ser a prop de la cultura, la música i la gent jove.

El debut discogràfic de Miki Nuñez arriba després del seu pas pel concurs de televisió Operación Triunfo i d’haver estat escollit pel públic per representar a Espanya al passat festival d’ Eurovisió amb “La venda”.

El cantant de Terrassa és un des artistes amb més futur de l’escena musical actual. “Amuza” és un fidel reflex de la personalitat i estil del seu autor, a on dins dels seus 13 temes es pot trobar una gran diversitat de ritmes i composicions.