Tossa de Mar recupera la nit de Sant Grau

Es faran concerts i una acampada la nit prèvia a l'aplec

El nou equip de govern de Tossa de Mar (Selva) ha volgut recuperar aquest any la nit de Sant Grau, que consisteix en la celebració de diversos concerts i acampada a Sant Grau la nit prèvia del tradicional aplec del 13 d’octubre. En aquest sentit, el dissabte 12 d’octubre s’habilitarà una zona d’acampada i una zona de jocs (futbolí i ping-pong) i es portaran a terme a partir de les 18:00h. els concerts dels artistes tossencs The Cover Land, Sabor Rumbero, Es Trobador de Tossa, Gunsmoke, The Bad Sailors i Dirty: Disco.

L’Ajuntament habilitarà un servei de bus gratuït per anar als concerts a partir de les 17:30h. perquè tothom pugui pujar a Sant Grau a l’hora que li vagi més bé. Cal anar a la Casa de Cultura per apuntar-se i ampliar informació d’horaris de pujada i baixada. Les places són limitades.

Tanmateix, el diumenge 13 d’octubre, a banda de les actuacions musicals de Tòfol Martínez (11:30h) i Dj Dicha, també hi haurà la tradicional missa en honor a Sant Grau (a les 13:00h.), sardanes a partir de les 14:00h. a càrrec de la cobla La Flama de Farners, i seguidament un dinar per a tothom amb amanida i arròs organitzat per l’ajuntament al preu de 5 euros.

Cal comprar prèviament el tiquet del dinar a la Casa de Cultura abans d’aquest dijous i també s’inclou servei de bus amb sortida a les 11:00h. des de la terminal i tornada a les 17:30h.

Les regidores de Festes, Andrea Nadal i Anna Prieto, afirmen que “és molt important recuperar esdeveniments i tradicions que malauradament s’havien perdut. Esperem que el temps acompanyi i que el retorn de la nit de Sant Grau sigui un èxit d’assistència i es pugui celebrar cada any”.