Touroperadors britànics promocionen Lloret com una destinació per 'menjar i emborratxar-se'

El paquet més sol·lictat és un "cap de setmana de borratxera damunt un creuer"

"Lloret de Mar és un centre nocturn de restaurants, bars i discoteques esperant ser descobert. T'ho posem molt fàcil amb aquest paquet de cap de setmana per a comiats de solter que ofereix restaurants de primera, borratxeres i un bon llit a quatre passes. És un paquet que posa èmfasi en la teva persona. Els dies són teus per fer el que vulguis; anar a la platja a jugar a futbol, voleibol o remullar-te al mar Mediterrani. Tot plegat amb el teu ferm còmplice, el senyor San Miguel". Aquesta és la manera en que s'anuncia un paquet de vacances a través d'un touroperador britànic per passar un cap de setmana a Lloret de Mar. El seu preu, a partir de 150 euros.

Però aquest no és l'únic paquet que ofereix aquesta empresa, hi ha d'altres encara més barats a disposició dels joves anglesos amb ganes de gresca. Val a dir que totes aquestes ofertes estan destinades al públic masculí, venent el producte com una oportunitat per gaudir de llargues nits de borratxera i sexe mentre se celebra un comiat de solter.

Un segon paquet que triomfa entre els clients és la possiblitat de passar el dia damunt d'un vaixell. "Cap de setmana al creuer de la borratxera a Lloret de Mar". La manera en que el touroperador ven el producte és també peculiar. "Una vegada hagis passat un cap de setmana de comiat de solter damunt d'un vaixell, xopat d'alcohol, amb l'ardorós sol del mar Mediterrani colpejant-te i la forta música sonant, ja no tornaràs mai més a fer un tranquil comiat de solter a Wheatsheaf. Segons els nostres càlculs aquest paquet és la Joia de la Corona pel que fa a comiats de solter. Un entorn increïble, el fet singular de trobar-te damunt un barco amb begudes refrescants a tocar els dits és una oferta immillorable -especialment quan es comencen a fer les rondes-. També t'oferim un bon hotel, al cor de Lloret de Mar on hi bull la vida nocturna -una de les coses que no vols perdre't una vegada tornis a terra ferma-. Molt fàcil d'experimentar quan 'The Stag Company' et regala accés VIP per aconseguir descomptes en begudes. Creu-me, cuidarem bé de vosaltres..."

Altres pàgines a Internet presenten un rànquing amb les "10 millors ciutats per anar de festa" d'Europa. Lloret de Mar apareix en la vuitena posició i lliguen l'oferta amb l'Hotel Marsol. "Lloret de Mar és conegut per les seves festes salvatges a la Costa Brava. Els joves i graduats universitaris en concret, viatgen fins aquesta petita població per a passar-ho bé". Les discoteques i els bars s'han adaptat als clients joves, oferint tot el que és necessari per una bona festa, des de música de moda fins a una acolorida selecció de begudes i còctels. Just al davant del passeig marítim, l'Hotel Marsol dóna la benvinguda als convidats. L'hotel de quatre estrelles té 114 habitacions que et fan sentir realment de vacances (...)".