El Govern aprova subvencions per les activitats a el Bòlit de Girona

El centre forma part de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya

El Govern ha aprovat aquest dimarts concedir una subvenció a l'Institut de Cultura de Barcelona, per un import de 330.000 euros, per finançar les activitats a Fabra i Coats, Centre d’Art Contemporani de Barcelona durant els anys 2019 i 2020.
El Govern també ha aprovat concedir una subvenció a l’Ajuntament de Girona, per un import de 355.300 euros, per finançar les activitats del Bòlit, Centre d’Art Contemporani de Girona durant els anys 2019 i 2020. Aquests dos centres formen part de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya, que té per objectiu garantir una presència bàsica de les arts visuals contemporànies al país per ajudar a equilibrar el teixit artístic a Catalunya, de manera coordinada amb l'Administració local i els agents artístics del territori.
 
Les aportacions aprovades pel Govern es materialitzaran a través de la l'Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural, que depèn del Departament de Cultura, i donarà compliment al Decret de la Xarxa Pública de Centres i Espais d’Arts Visuals de Catalunya que regula, entre d’altres, les funcions dels centres i espais d’arts visuals que en formen part i que defineix els mecanismes de suport i les modalitats de vinculació amb la Generalitat.

Per altra banda, el Govern també ha concedit una subvenció al Consorci del Museu de Ciències Naturals de Barcelona de 475.000 euros, per finançar les activitats relacionades amb el Pla d’exposicions del Museu l’any 2019.