Milers de culers omplen la plaça Catalunya de Girona per celebrar la Lliga

Molts s'han enfilat damunt del mobiliari urbà com el quiosc i els tobogans infantils

  • Milers de barcelonistes s'han aplegat i cridat consignes a favor del Barça i contra el R. Madrid © M. Estarriola
    Milers de barcelonistes s'han aplegat i cridat consignes a favor del Barça i contra el R. Madrid © M. Estarriola
  • Uns seguidors barcelonistes damunt el quiosc de Plaça Catalunya © M. Estarriola
    Uns seguidors barcelonistes damunt el quiosc de Plaça Catalunya © M. Estarriola
  • Aficionats del FC Barcelona celebrant la victòria © M. Estarriola
    Aficionats del FC Barcelona celebrant la victòria © M. Estarriola

Milers de seguidors del FC Barcelona s'han aplegat aquesta nit a la Plaça Catalunya de Girona per celebrar que el Barça ha esdevingut campió de la Lliga BBVA amb 99 punts, tres més que el seu competidor directe, el R.Madrid. Els aficionats s'han concentrat equipats amb banderes i samarretes del FC Barcelona i també amb un important nombre de petards. Bengales, fonts, trons i coets s'han començat a tirar tan bon punt ha finalitzat el partit i la celebració s'ha allargat fins ben entrada la matinada.

Per la seva banda la policia ha procedit a tallar el trànsit a tots els vehicles que volien accedir a la Plaça Catalunya i ha desviat els conductors procedents del Carrer del Carme per la Pujada de les Pedreres. Al llarg de la nit no s'han hagut de lamentar incidents malgrat s'han llençat algunes ampolles de vidre. El mobiliari urbà també ha estat objecte de les celebracions barcelonistes i molts s'han enfilat a cartells, tobogans infantils i al quiosc. Precisament un grup de set seguidors s'han posat a saltar damunt de la marquesina d'aquest establiment fins que ha saltat l'alarma però en cap moment els fets han anat a més. Al llarg de la nit la celebració ha anat acompanyada de diversos cants com 'campions, campions' i també altres consignes en contra el R.Madrid i Cristiano Ronaldo. No només això, alguns seguidors del Barça reunits en una rotllana han cremat uns pantalons de l'equip blanc mentre entonaven el cant 'Madrid se quema, se quema Madrid'.

Les celebracions barcelonistes també s'han fet notar a molts altres punts de la ciutat on centenars de vehicles s'han desplaçat per diversos carrers fent sonar el clàxon i amb cants de 'campions, campions'.

Visita la galeria amb les imatges de la celebració a Girona