Artur Mas considera el 20N una data 'curiosa'

El president de la Generalitat veu les eleccions generals com 'una oportunitat' per continuar fent 'la feina que s'ha de fer'

Mas ha confiat que els catalans entenguin que les eleccions estatals s'han de veure 'en sentit positiu' i no 'com una llosa'. Ha considerat que aquests comicis poden ser una oportunitat de la qual Catalunya 'ha de saber treure profit'.

El president també s'ha referit a la situació econòmica actual, de la qual s'ha mostrat convençut que el país se'n sortirà 'si tothom fa la feina que ha de fer', des de famílies a empreses i governants. Ha recordat que no és la primera vegada que Catalunya viu moments difícils i ha assegurat que 'sempre ha trobat la manera' de superar-los.

Tot i això, ha dit que s'ha de fer entendre que 'els temps han canviat' i que coses que es podien fer fa uns anys ara ja no són realitzables. Entre d'altres coses, ha destacat que cal donar una oportunitat a les empreses dels país perquè puguin 'sortir endavant'.

El president, que s'ha mostrat orgullós de ser el primer president de la Generalitat que visita oficialment el municipi, ha aprofitat per anar a l'Ajuntament, inaugurar el carrer Major i el pavelló municipal d'esports Vinçó.

L'alcalde del municipi, Jaume Riba, li ha agraït la visita i ha assegurat que era un esdeveniment important per al poble, ja que aquest és un projecte que es va iniciar fa una dècada i que no ha pogut veure la llum fins ara.

El pavelló està situat al costat del camp de futbol i consta d'una superfície de 44 per 23 metres en pistes esportives aptes per a tots els esports d'equip. A més, té una sala de muisculació de 106 metres quadrats. La infraestructura ha tingut un cost de 1.939.011 euros, dels quals 871.400 els ha aportat la Generalitat a través de la Secretaria de l'Esport i 370.011 a través del Pla únic d'obres i serveis.