Troben un home mort a Platja d’Aro ofegat en inundar-se el baix on dormia

Una veïna havia denunciat la seva desaparició

[ACTUALITZAT 20:31h] Un home d'uns 30 anys ha mort ofegat a Platja d'Aro (Baix Empordà) després que s'inundés el garatge on dormia.

A les 15.28 hores, els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís per part d'una veïna de què una persona podria haver quedat atrapada a l’interior de l’aparcament inundat d’un habitatge després no trobar-lo al lloc habitual. Fins al lloc s’han desplaçat sis dotacions de Bombers i dues patrulles dels Mossos d’Esquadra. Els efectius han extret l’aigua de la zona inundada fins que la unitat subaquàtica del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) ha pogut fer la immersió.

Ha estat llavors, pels voltants de dos quarts de vuit del vespre, quan han trobat el cos sense vida de l’home que es buscava. Els Bombers han arribat a treure uns 500.000 litres d'aigua bombejant-la a un camió cisterna fins que han pogut accedir al local i han constatat que l'home era mort i retirar el cos.

La víctima dormia amb el permís del propietari a un baix comercial del carrer Ciutat de Girona número 2 de la localitat, que s'ha inundat després dels forts aiguats d'aquest dissabte. El local està situat darrera un conegut restaurant, just a sota una empresa d'instal·lació i reparació de gas, calefacció i aires condicionats.

Els Mossos d’Esquadra en aquests moments es troben al lloc dels fets realitzant tasques per identificar plenament la persona finada. Protecció Civil de la Generalitat esta en contacte amb l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro per a coordinar l’atenció a familiars del mort, en cas que en tingui.