Lídia Pujol i Costa 59 inauguren dimarts el Gastromusical del restaurant el Molí de l’Escala

El festival que fusiona música i gastronomia estrena l’espai Còctel-Sapore

L’originalitat de la proposta passa pel fet que Jacas i el seu equip ofereixen cada nit un menú exclusivament dissenyat i adaptat al perfil de l’artista. Un sopar pensat perquè els plats que se serveixen traslladin a l’origen geogràfic o a l’estil musical de l’intèrpret. En aquesta ocasió el menú dissenyat i batejat amb el nom d’Orígens originals consta de:
 
1r plat: Foie amb reducció de vi, mel i dàtils
2n plat: Calamars, mango i garum
Postres: Dolces grecoromanes

L'espai còctel-sapore

Després d’aquest sopar l’artista pujarà a l’escenari i el públic, seduït per la gastronomia d’El Molí, es deixarà emportar. La intimitat i la proximitat amb els artistes són dues de les claus del Gastromusical i precisament per això una de les novetats d’aquesta edició és el nou espai Còctel-Sapore on, després del concert, els espectadors podran conversar amb els artistes i prendre tranquil·lament una copa en un entorn dissenyat fins a l’últim detall.

L'espai Còctel-Sapore porta aquest nom perquè està patrocinat per Reposa-Sapore, la línia d'espais exteriors del Grup Pous. I està pensat per posar la guinda a la nit ja que els assistents podran contactar directament amb l'artista i intercanviar-hi impressions mentre gaudeixen d'un còctel inspirat en l'intèrpret i escolten la seva pròpia música o la que ell mateix hagi escollit.

Col·laboració amb Oncolliga

L’espai Còctel-Sapore també serà l'escenari del sorteig a favor de la Fundació Oncolliga Girona, perquè la col·laboració amb aquesta fundació és una altra de les novetats del Gastromusical 2011. Durant l'aperitiu de benvinguda els asistents podran adquirir números mitjançant una donació voluntària i els diners aniran directament a Oncolliga. Després del concert es farà el sorteig dels següents productes:

• Una samarreta del FC Barcelona firmada per tots els jugadors
• Un cap de setmana a l'hotel-balneari Font Vella de Sant Hilari Sacalm
• Un paquet gastronòmic d'El Molí de l'Escala per a dues persones que inclou un sopar, l’allotjament, un esmorzar i un dinar al nou restaurant Grids
• Dues entrades per al proper concert