Jaume Torramadé, elegit nou president del Patronat de Turisme Costa Brava Girona

Joan Giraut ha estat escollit vicepresident del Patronat de Turisme

La part pública del consell està representada per la Diputació de Girona, el Consorci de la Costa Brava, els vuit Consells Comarcals, el Departament d'Empresa i Ocupació de la Generalitat, la Universitat de Girona i diverses persones vinculades al món del turisme. D'altra banda, la presència del sector privat compta amb representants de les tres Cambres de Comerç, onze gremis i associacions que representen la totalitat del sector turístic de les comarques de Girona i diverses persones, proposades pel mateix sector turístic. 

Dels vint representants del sector públic, a la reunió d'aquest dijous n'han estat nomenats 15. La representació de la Diputació de Girona queda formada per Jaume Torramadé i Ribas, Joan Giraut i Cot, Pere Vila i Fulcarà, Ma. Teresa Ferrés i Avila, i Lluís Sais i Puigdemont. Els representants dels Consells Comarcals que avui han estat nomenats són Jordi Xargay i Congost, pel Consell Comarcal del Pla de l'Estany, Robert Fauria i Danés, pel Consell Comarcal de la Selva, Josep Coma i Guitart, pel Consell Comarcal del Ripollès, Joan Trias i Badruna, pel Consell Comarcal del Baix Empordà, Joaquim Roca i Ventura, pel Consell Comarcal del Gironès, i Lluís Guinó i Subiròs, pel Consell Comarcal de la Garrotxa. 

Queden pendents els nomenaments dels representants del Consell Comarcal de l'Alt Empordà i de la Cerdanya, així com també el representant del Consorci de la Costa Brava.

I pel que fa als representants del sector públic han estat nomenats Miquel Gotanegra i Portell, Carles Gibert i Bernat, Josep Blanch i Dalmau i Ramon Ramos i Argimon.