'El Punt' es manté líder a la demarcació de Girona amb 130.000 lectors diaris

Catalunya Ràdio torna a revalidar el lideratge enfront a RAC1

Els gironins opten per la premsa local i comarcal i prefereixen llegir, en un 20% dels casos 'El Punt'. És l'elecció de gairebé 130.000 lectors, mentre que 'La Vanguardia' i el 'Diari de Girona', que ocupen la segona i tercera posició registren un nombre de lectors inferiors, 77.000 i 55.000 respectivament. 

Les publicacions setmanals i quinzenals que més lectors tenen a la demarcació són la 'Pronto' i 'Hola', mentre que el bisetmanari de l'Alt Empordà 'Hora Nova' és la revsita quinzenal més llegida entre la població, amb 45.000 lectors. D'entre les revistes mensuals, a banda de 'Muy interesante' i 'National Geographic', els gironins opten per les gratuïtes 'Cafè amb llet', 'Actua', de Blanes' i 'Nou'. La sisena posició és per a 'Sàpiens'. 

Catalunya Ràdio continua líder

Catalunya Ràdio torna a ser líder a Girona i consolida la recuperació que havia experimentat la darrera onada, en què a la demarcació es va demostrar una preferència per RAC1. La ràdio pública té 88.000 oients cada dia, mentre que la privada es queda amb els 79.000. En un percentatge molt més petit els gironins escolten també la Cadena Ser, Radio Nacional i Onda Cero. 

El lideratge de TV3 a Girona és indiscutible, ja que supera el 21'3% del share. Com a Catalunya i de la mateixa manera que en altres demarcacions, Telecinco, La 1 i Antena 3 són les tres cadenes, en aquest ordre, que continuen el rànquing a la demarcació. Televisió de Girona aconsegueix el 21'9% del share mentre que Olot Tv i Televisió del Ripollès aconsegueixen un 15 i un 12% respectivament.