Els Bombers reben una seixantena d'avisos per la forta pluja a Girona i rodalia

Es tracta de trucades que s'han realitzat a partir de quarts de quatre de la tarda, per treballar en inundacions a la via pública o baixos negats

Segons ha explicat la policia municipal de Girona, diversos carrers han estat tallats entre tres quarts de quatre i dos quarts de set. Es tracta del carrer Migdia a l'altura del carrer Sant Isidre; la Plaça de Salt, la Rotonda Güell, la Rotonda de Santa Coloma i els passos sota vies dels carrers Marti Sureda i Deulovol, Cassià Costal i Antoni Gaudí amb Plaça Salvador Dalí.

Cinc vehicles i els seus ocupants rescatats

D'altra banda, la policia ha hagut de rescatar cinc vehicles, dos dels quals de sota les vies del carrer Martí Sureda i Deulovo. Així mateix, s'han hagut de resctar les persones que havien quedat atrapades i que n'han sortit il·leses. Els altres tres vehicles s'han retirar de la Rotonda Güell sense que s'hagi hagut de fer rescat de persones. 

A més, ha caigut part de la cobertura de la façana del carrer Santa Clara número 13 a conseqüència de la qual s'ha hagut d'acordonar la zona fins l'arribada dels Bombers. També s'ha rebut nombroses trucades de persones que alertaven d'aparcaments i baixos comercials inundats.