Ferit un caçador de 38 anys que va patir l'atac d'un porc senglar durant una batuda a Beuda

La víctima va ser traslladada a l'Hospital d'Olot

  • El Gerió Digital
    Fotos: El Gerió Digital
  • El Gerió Digital
    Fotos: El Gerió Digital
  • El Gerió Digital
    Fotos: El Gerió Digital
  • La cama del caçador, després de rebre assistència mèdica. El Gerió Digital
    La cama del caçador, després de rebre assistència mèdica
    Fotos: El Gerió Digital

Un caçador de 38 anys va resultar ferit menys greu ahir després de rebre l'atac d'un porc senglar quan realitzava una batuda cinegètica per una zona forestal a dos quilòmetres del nucli de Beuda (Garrotxa).

L'incident va tenir lloc quan passaven pocs minuts de les dotze del migdia quan el caçador, acompanyat per un altre grup, van veure com el porc senglar atacava mortalment a nou dels gossos que participaven de la jornada. L'animal, de 110 quilos i que ja estava mig ferit, va intentar ser abatut per la víctima però aquest es va regirar, clavant-li un dels ullals a l'artèria femoral.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat juntament amb un helicòpter de rescat, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat.

El caçador va rebre assistència en un corriol de difícil accés i posteriorment els bombers el van evacuar per terra fins a l'ambulància que el va dur fins a l'Hospital d'Olot on va ingressar i hi ha passat la nit.