Una jove de la Garrotxa narra les seves experiències com 'Au-Pair' a la Xina

Durant la seva estada al país asiàtic plasmarà les seves impressions en un bloc a AraGirona.cat

Resulta car fer un bon àpat a Beijing? I travessar tota la ciutat en taxi? Aquests són alguns dels primers dubtes que se'ns poden plantejar i que Núria Auguet respon en una entrada al seu bloc. La jove, veïna de Les Planes d'Hostoles, ha decidit treballar els propers tres mesos com 'Au-Pair' en una família xinesa, fet que li està representant un fort xoc cultural. "L’altre dia parlava i deia el numero nou, això sí que sé com es diu en xinès, però com que aquesta llengua està basada en tons i la meva pronunciació no és prou bona, vaig intentar ensenyar nou dits de la mà i tampoc hi havia maneres. Resulta que ells per comptar els numerous posen els dits completament diferent, amb l’ho fàcil que és comptar els dits d’un en un, vaig pensar", explica Auguet al bloc. 

Els lavabos també són objecte d'anàlisi per part de la jove "viatgera compulsiva", la qual analitza en un altre entrada quines són les principals diferències entre treballar com 'Au-Pair' i de mainadera. 

Núria Auguet publicarà de forma espontània les seves experiències al bloc d'AraGirona.cat. Per tal de no perdre cap entrada és recomanable subscriure's al canal RSS mitjançant sindicació.