Dos detinguts mentre robaven 25 metres quadrats de gespa artificial a Olot

Un tercer arrestat havia robat dies abans en un altre negoci propietat de la víctima

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 4 de setembre, a la carretera de la Canya (Garrotxa), dos homes de 43 i 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns d’Olot i de Camós (Pla de l’Estany), com a presumptes autors d’un robatori amb força.

Pels volts de les set del matí del 4 de setembre els mossos d’aquesta comissaria van rebre l’avís d’un treballador que, a través del telèfon d’emergències, alertava que en aquell precís moment estaven entrant a robar a l’empresa situada a la carretera de la Canya. El treballador va explicar que estava veient com algú llençava objectes per la tanca del pati posterior.

Quan un indicatiu uniformat dels Mossos va arribar a l’empresa va enxampar in fraganti dos homes vestits de fosc i amb el rostre ocult que havien saltat la tanca perimetral i estaven llençant objectes de dins cap a l’exterior.

Concretament ho tenien tot preparat per sostreure un rotlle de vint-i-cinc metres de gespa artificial valorada en 800 euros i tenien dos rotlles més preparats per emportar-se a l’interior.

Els agents els van identificar i detenir per aquest robatori amb força a empresa.

Els detinguts, a un dels quals li consten diversos antecedents policials, van passar el dia 4 de setembre a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.

Dies abans, el 29 d’agost, el propietari d’aquesta mateixa empresa havia denunciat davant els mossos que li havien entrat a robar dins el seu comerç dedicat a la venda d’electrodomèstics, jardineria i ferreteria.

Fruit de la investigació, el 5 de setembre els mossos van detenir a Olot un tercer home de 34 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població com a presumpte autor d’un robatori amb força en aquesta empresa.

Els agents van recuperar diverses de les eines sostretes com motocultors, serres, un compressor, una desbrossadora o una màquina de soldar.

El tercer arrestat, també amb diversos antecedents policials, va passar el 6 de setembre a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia d’Olot, que en va decretar la llibertat amb càrrecs.