C's de Blanes demana la retirada ''immediata'' de l'estelada a Sa Palomera

Reclamen es posi de nou la senyera

“Sol·licitem de manera immediata la retirada de l'estelada a sa Palomera per ser una bandera no constitucional que no representa a tots els catalans”. Així s'ha expressat el portaveu de Ciutadans (Cs) a Blanes (Selva), Cristhian Ortiz, en entrar una instància per a demanar la reposició de la senyera a la roca de sa Palomera i evitar que continuï onejant “una bandera que només representa a moviments nacionalistes i independentistes i és excloent”.

Ortiz ha lamentat que el díptic informatiu dels actes oficials de l'Ajuntament de Blanes per a la Diada de Catalunya incorporés com a activitat la substitució de la senyera per l'estelada a sa Palomera. “Ni és una bandera oficial ni està reconeguda a l'Estatut com a bandera pròpia, és només un símbol de propaganda separatista”, ha indicat el regidor.

El portaveu liberal ha recriminat a l'Ajuntament que permeti la cessió d'espais públics “per a finalitats privades, partidistes i excloents, que no representen al conjunt de la ciutadania i busquen difondre una ideologia que no és comuna a tota la població”. Per a Ortiz és evident que els ciutadans de Blanes han de tenir els mateixos drets i obligacions i “els béns de domini públic com sa Palomera no poden ser monopolitzats pel separatisme”.