Com et pot ajudar un mba a trobar feina a Barcelona

Quins motius i quins avantatges té?

Cada vegada més professionals es decanten per estudiar un MBA. I és que és una de les formacions que ofereix més competències i eines per treballar en diferents perfils professionals. A més, les universitat cada vegada posen més facilitats, i es pot cursar el màster semipresencial barcelona sense complicacions. Però, per què pot ser interessant estudiar un MBA? I com em pot ajudar a trobar feina? En parlem en aquest article.

Per què estudiar un MBA

Es un dels estudis més complets que hi ha avui en dia i que ajuda als professionals a fer un pas important en la seva carrera. Té beneficis professionals però també en té de personals. Ja que ajuda a desenvolupar les habilitats socials de les persones. Alguns dels beneficis d’estudiar un MBA son els següents:

  • Obtenir una major qualificació. Permet fer un sal en el currículum formatiu dels professionals. A més, s’adquireixen competències, coneixements i habilitats molt importants pel món de la gestió i els negocis. Tan se val si son professionals que acaben d’encetar la seva carrera com a professionals que porten anys treballant. Els dos adquireixen coneixements molt vàlids per la seva carrera.
  • Permet ampliar la xarxa de contactes. Realitzar un MBA et permet entrar en contacte amb altres persones que comparteixen els mateixos interessos que tu i que a la llarga poden ser un bon col·laborador.
  • Facilitat per trobar treballar. En parlarem en el següent punt però els MBA obren una porta a l’hora de buscar feina.
  • Coneixements sobre emprenedoria. A nivell personal un MBA pot ser molt enriquidor per desenvolupar habilitats necessàries per un emprenedor. Potser tens una idea genial de negoci, però com funciona un negoci? Amb l’MBA podràs resoldre els dubtes.
  • Dots de lideratge. Un MBA permet desenvolupar la capacitat de lideratge personal i professional.

Com ajuda un MBA a trobar feina

Estudis recents asseguren que les empreses prefereixen contractar a professionals que tenen un MBA pels càrrecs de més responsabilitat, com ara directius o alta gerència. L’experiència és un factor important però l’MBA dota als professionals d’una perspectiva general del negoci, imprescindible per dirigir una empresa.

Per això, el fet de tenir un MBA ens pot obrir més portes a l’hora de buscar feina. I si ja tenim feina, l’MBA ens ajuda a poder donar un pas més en la nostra carrera professional, sigui a la nostra empresa o fora d’aquesta.

A més a més, l’MBA et pot ajudar a assolir més estabilitat laboral, ja que les empreses valoren aquest tipus de formació i poden agafar un major compromís amb tu. De fet, es quelcom que es pot tenir en compte a l’hora de fer promocions internes.

A més, com que l’MBA ajuda a assolir llocs de més responsabilitat, normalment les persones amb un MBA poden tenir accés a salaris més elevats. Segons un estudi del Financial Times de 2014 els  professionals amb un MBA milloren el seu salari en un 125% als tres anys d’haver-se graduat.

Amb tot l’MBA t’ajudarà a adquirir eines per poder emprendre, si així ho desitges, el teu propi negoci. I amb la comoditat d’EAE online podràs estudiar des de casa.

Tipus d’eines que s’assoleixen amb un MBA

Volem parlar ara del tipus d’ahailitats i eines que s’asoleixen realtizant un MBA ja que d’alguna fora son les que ens ajudaran a trobar feina. El fet de que desevolupem eines com el lideratge professional, ens ajuden a trobar llocs de treball relacionats amb la gestió d’equips, per exemple.

A nivell d’habilitats, aptitus i eines, un MBA ens ajuda a desenvolupar eines molt vàlides per ocupar llocs de feina de directiu o relacionades amb el mon del negoci i les finances. Per exemple, lideratge, direcció d’equips, gestió de talet, inteligencia emocional, eines digitals, comunicacio, logística i asignació de recursos, enfocament a rsultats o innovació i creativitat, entre altres.

Per què estudiar l’MBA a Barcelona

Barcelona i Madrid son les dues ciutats amb una major concentració d’empreses de tot el país. És en aquests dos indrets on es troben la majoria d’empreses grans i potents i on és més fàcil robar una feina o bé escalar professionalment. Moltes de les empreses a Barcelona ja valoren positivament els professionals que compten amb un MBA. Per això algunes de les millors escoles tenen centres en aquestes ciutats.

De fet, un 65% dels professors d’EAE Barcelona son professionals de la seva matèria i compaginen la docència amb una activitat professional relacionada amb la matèria que imparteixen. Per això el fet d’estudiar a Barcelona ens obra les portes a poder rebre formació de la mà de persones molt qualificades dins del seu àmbit professional. Ara bé, alumnes que no tinguin disponibilitat per desplaçar-se o no tinguin temps, poden cursar els mateixos estudis de forma semiprescencial. Seguint el mateix programa i obtenint la mateixa qualificació de la mà dels mateixos professionals.