Comissen 250 quilos de material destinat al 'top manta' a Roses

El decomís es va fer durant un control ordinari de la policia local per detectar la venda il·legal al municipi

Segons el regidor de Seguretat Ciutadana, Àngel Tarrero, la "intensa campanya de controls i operatius policials que es duen a terme cada estiu, permet anar avançant en el difícil control d'aquesta activitat". En aquest sentit, subratlla que s'ha fet "un pas més" amb la detecció, enretirada dels productes i sanció de les persones que subministren el material als "venedors petits" que després operen al passeig i centre de Roses. I afegeix que no es pot "abaixar la guàrdia" i cal continuar potenciant la col·laboració amb la resta de cossos policials.

Prisament, a principis d'aquest mes es va anunciar que la pressió policial havia fet reduir un 70% el 'top manta' respecte l'any anterior a aquesta localitat. Entre les operacions que s'han fet en les últimes setmanes, destaca una de conjunta amb quaranta agents de la policia local, Mossos d'Esquadra i policia estatal al passeig Marítim, que va permetre comissar 100 quilos de material.

Roses també ha impulsat una campanya amb fulletons on s'informa als possibles compradors del caràcter il·legal d'aquesta activitat.