La 35a Mostra del Vi de Figueres supera els 13.000 visitants i els 6.000 tiquets venuts

L'esdeveniment també omple les activitats paral·leles amb tastos i visites guiades

La 35a edició de la Mostra del Vi de l'Empordà ha tornat a omplir durant quatre dies la Rambla de Figueres convertint-la en epicentre enològic de les comarques gironines.
Des de dijous i fins diumenge, més de 13.000 persones han passat pels diferents estands de la fira i s'han venut més de 6.000 tiquets degustació. A més, segons l'organització de l'esdeveniment, també s'ha fet ple absolut d'assistència a les activitats paral·leles. Entre elles, les visites al Museu del Joguet i els tastos –gratuïts i de pagament- de l'espai de la DO Empordà. La celebració continua aixecant expectació entre el públic més jove i de fora del país, principalment de França.
 
La regidora de Comerç, Ester Marcos, destaca el "valor" de la mostra que "cada any situa Figueres com una autèntica capital del vi". "Aquest és un actiu que des del govern municipal no només mantindrem, sinó que impulsarem de la mà del sector, buscant i pensant fórmules perquè cada any sigui més atractiva per al visitant i profitosa per als expositors".

La mostra, que va obrir portes dijous, ofereix als visitants un paquet de deu euros que inclou copa i sis tiquets degustació. També compta amb un tiquet de descompte per a la botiga i un tast gratuït.