A presó un home per sis robatoris a punta de ganivet en fleques del Baix Empordà

El lladre va amenaçar els treballadors per endur-se la recaptació

El jutge ha enviat a presó un home, de 52 anys i de nacionalitat espanyola, a qui els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb violència i intimidació en fleques del Baix Empordà.
El primer robatori es va produir el 24 de juliol en un establiment de Palamós. Un home va amenaçar la dependenta amb un ganivet i es va endur la recaptació. Mentre els agents investigaven el cas, van tenir coneixement d'un segon robatori el 4 d'agost. En aquesta ocasió, en una fleca de Sant Feliu de Guíxols on l'autor, després d'amenaçar la dependenta es va emportar el calaix de la caixa enregistradora. El 18 d'agost es va produir un tercer robatori amb el mateix modus operandi també a Sant Feliu i, dos dies més tard, un quart a Palamós. Els altres dos els va perpetrar en una fleca de Calonge el 23 d'agost i en un altre forn de Palamós el 31 d'agost.
 
La investigació dels Mossos va permetre identificar el lladre i detenir-lo a Sant Feliu de Guíxols. El detingut, que tenia antecedents, ha ingressat a presó per ordre del jutge després de passar a disposició judicial aquest divendres.