El Festival de Blues, Jazz i Gospel de Roses diu adéu a 17 anys d'història i s'anul·la per manca de pressupost

Durant mesos l'agència Madma Produccions havia presentat alternatives per garantir la continuïtat

Carles Ferrer, regidor d'Esports, Festes i joventut, ha manifestat en la seva notificació oficial el desig de poder recuperar el festival 'més endavant'. El consistori no ha contemplat una edició reduïda de l'esdeveniment.

El Blues a Roses va néixer com a festival el 1993, impulsat pel consistori rosinc amb la voluntat de donar sortida a la iniciativa d'un grup d'afeccionats locals que advocaven per la necessitat i l'interès de divulgar i potenciar aquest gènere musical entre el públic autòcton i els forasters.

Després de tres edicions de producció municipal i concentrat en una sola jornada, per tal de professionalitzar-ne la direcció i la gestió, i estendre'l a tota una setmana, es va optar per cedir-ne la gestió a empreses especialitzades. Dos anys després, el 1998, l'empresa Madma va assumir aquesta responsabilitat en una aposta per la diversificació d'estils musicals a altres gèneres ben propers al blues, com el gospel i el jazz, i la incorporació de diverses activitats complementàries.