Blanes es reuneix amb Interior i comandaments policials per tractar els aldarulls de la zona d'oci nocturn

No ha trascendit els detalls de la trobada

L’alcalde de Blanes (Selva), Àngel Canosa, es va reunir ahir amb el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a Girona, Albert Ballesta; i el cap dels SSTT de Jocs i Espectacles a Girona, David Mundó i diversos comandaments policials com el comissari Josep Milan, cap de la Regió Policial de Girona dels Mossos d’Esquadra; i els inspectors en cap de la Policia Local de Blanes, Joan Garcia, i de l’ABP dels MMEE de la Selva Marítima amb seu a Blanes, David Castro, per tal de tractar la problemàtica de la zona d'oci nocturn.

La reunió, d'una hora i mitja de durada, va servir per acordar un seguit d'accions a implementar. Aquestes, de les quals no n'han transcendit els detalls, són mesures tant policials com de caràcter legislatiu i de normatives municipals que, en alguns casos, es posaran en marxa des de la Generalitat i en d’altres serà el govern municipal qui les activarà.

Canosa va assegurar ahir que després de la trobada "hi ha motius per a l’optimisme" i avança que seguiran treballant per donar resposta a la problemàtica i intentar un "canvi d’actitud d’alguns empresaris del sector de l’oci nocturn que han demostrat una manca de compromís per solucionar el problema", ha reblat.

Ahir al vespre el consistori ja es va reunir amb diversos empresaris dels establiments d'oci nocturn d'Els Pins i la Plantera, mentre que els propers dies ho faran amb els propietaris de les discoteques Arena, Essència i Sala Vega.