Ametller Origen celebra un procés de selecció a Figueres per contractar 30 treballadors

El grup obrirà un establiment els propers mesos

El grup Ametller Origen, cadena de supermercats especialitzats en la producció i comercialització de fruites i verdures, té previst obrir un nou establiment a la ciutat de Figueres els propers mesos. Amb l’arribada a la ciutat, el grup alimentari té previst la contractació de trenta treballadors per desenvolupar les tasques d’atenció al client, a més de venedors i personal de producte fresc i restauració, entre d’altres.

El regidor d’Empresa i Ocupació, Jesús Quiroga, ha destacat que “l’arribada d’aquest grup alimentari consolida Figueres com un pol d’atracció de grans empreses i mostra l’atractiu econòmic del municipi per captar inversions comercials”.

Suport en el procés de selecció

Durant tot el procés d’implementació a la ciutat, Ametller Origen ha disposat de l’assessorament de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres per a la selecció del personal. Al llarg del mes d’agost l’empresa alimentària va captar perfils laborals a través de webs especialitzades i de la fira d’ocupació TreballemGi Alt Empordà. Des de l’Àrea de Promoció Econòmica també se’n va facilitar candidatures professionals que s’ajustaven a les seves necessitats.

Aquest dimecres el grup ha portat a terme el procés de selecció de personal per a la seva nova botiga a Figueres a les instal·lacions de l’Àrea de Promoció Econòmica, un servei municipal que també ha contribuït aportant candidats dels programes propis de formació i ocupació, a més d’ajudar a la difusió de l’oferta de treball.