Tres detinguts a Lloret de Mar per introduir bitllets falsos de 20 i 50 euros a comerços

Establiments de la vila van denunciar els fets

La Policia Local de Lloret (Selva) ha detingut tres persones per introduir bitllets falsos de 20 i 50 euros en botigues del municipi. Se'ls va detenir dilluns passat gràcies a la col·laboració ciutadana. Es tracta de tres homes de de nacionalitat francesa.
Diversos establiments van alertar la policia de la presència d'una parella (un home i una dona) que havien intentat pagar compres petites amb bitllets d'euro falsos. La descripció donada pels comerciants, on s' incloïa la matricula francesa i la presència d'una tercera persona que els esperava, va permetre que un membre de Protecció Civil els localitzés. En veure'ls, va alertar la Policia Local i uns agents els van poder interceptar quan tractaven de cometre una nova estafa en una botiga del passeig Marítim.
 
Durant l'escorcoll, van descobrir que duien 200 euros en bitllets falsos i i una quantitat superior en moneda i bitllets més petits que podrien provenir d'estafes consumades. Es creu que amb aquest modus operandi podrien haver estafat uns 400 euros en compres.

De moment, s'han identificat sis botigues de Lloret de Mar (Selva) on haurien intentat o completat l'estafa introduint els bitllets. Els tres detinguts, dos homes i una dona de nacionalitat francesa van ser lliurats als Mossos d'Esquadra.

El regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais i el cap de la Policia Local, Joaquim Martín, han destacat que la la col·laboració dels comerciants ha estat clau per a la seva detenció.