Una turista francesa denuncia una agressió sexual múltiple a Platja d'Aro

La jove explica a la policia que tres homes l'han agredit a la Platja Gran

Una turista francesa ha denunciat aquest diumenge una agressió sexual múltiple a Platja d'Aro (Baix Empordà), segons ha avançat el diari 'El País' i ha pogut confirmar El Gerió Digital de fonts dels Mossos d'Esquadra.

Els fets han tingut lloc cap a les sis de la matinada. La turista francesa, de 27 anys, es trobava de festa amb una amiga, amb la qual havia estat en diversos locals. Segons fonts pròximes al cas, en un moment determinat ella ha sortit sola del Pub Charlye's, situat al carrer Pineda de Mar de la localitat, i tres desconeguts l'han abordat. L'han portat a la força fins a la platja, situada a escassos metres, i allà, segons ha relatat la víctima, l'han agredit sexualment.

Sobre les 06.38 hores de la matinada els Mossos han rebut una trucada que alertava de l'agressió. S'han desplaçat fins al lloc diverses patrulles, i després d'escoltar el relat de la dona ha estat traslladada per una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Palamós perquè es donés l'atenció que estableix el protocol en aquests casos.

Per la seva part la Unitat d'Investigació dels Mossos ha començat la recerca de testimonis que haguessin pogut presenciar alguna cosa i de les càmeres que pogués haver per la zona per identificar els presumptes agressors