Ferit un nen de 5 anys al gairebé ofegar-se en un parc aquàtic de Roses

Una dona de 39 anys es va fracturar la tíbia i el peroné

Tarda accidentada la d'ahir al parc aquàtic Aquabrava de Roses (Alt Empordà) quan un menor i una dona adulta van resultar ferits en dos incidents aïllats segons informa el digital Vila de Roses.

El primer va tenir lloc a les tres de la tarda, quan un nen de cinc anys que s'estava banyant amb altres companys del Casal Infantil del municipi es va enfonsar dins l'aigua. La resta de companys i monitors es van afanyar a retirar-lo de la piscina, adonant-se que presentava símptomes d'ofegament al haver-se empassat molta aigua.

Immediatament van trucar al 112, personant-se una ambulància i un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), una patrulla de la Policia Local i una dotació dels Mossos d'Esquadra.

El menor va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona en detectar-li aigua als pulmons. Pels voltants de dos quarts de set de la tarda el nen va rebre l'alta.

El segon incident va tenir lloc a tres quarts de cinc de la tarda, moment en que una dona de 39 anys i nacionalitat francesa es va fracturar la tíbia i el peroné.

Segons diversos testimonis, la dona anava a entrar a la piscina quan va relliscar, produint-se la lesió.

Es van desplaçar fins al parc aquàtic una patrulla de la Policia Local, una ambulància del SEM i aquesta va ser traslladada a l'Hospital de Figueres.