A presó un lladre que va intentar robar a una parella tirant-los pedres a Figueres

Les víctimes van requerir d'assistència mèdica

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 21 d’agost a Figueres (Alt Empordà) un home de 24 anys, de nacionalitat ghanesa i amb domicili desconegut, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació i dos delictes de lesions.

Els fets van ocórrer pels volts de les set de la tarda del 20 d’agost, quan una parella caminava pel carrer de la Marca de l’ham de la població de Figueres.

Mentre les víctimes passejaven se’ls va aproximar un home que els va abordar de sobte i va internar sostreure, amb violència, la cartera de la senyora. En veure que no ho aconseguia els va començar a agredir llençant-los pedres que va recollir del terra. Després el lladre va fugir corrents.

L’home i la dona, que van trucar al telèfon d’emergències, van ser atesos pels serveis sanitaris. Les víctimes van necessitar diversos punts de sutura per guarir les ferides ocasionades.

La Unitat d’Investigació, que va portar el cas, va detenir el presumpte autor l’endemà dels fets.

El detingut, a qui li consten nombrosos antecedents, van passar el dia 22 d’agost  a disposició del Jutjat  d’Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.