Roses intervé vuit furgonetes plenes a vessar amb material del top manta

L'operatiu de Mossos i Policia Local va tenir lloc ahir al matí

Un operatiu policial conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Roses (Alt Empordà), van permetre ahir al matí intervenir fins a vuit vehicles que feien la funció de magatzem pels manters que operen al passeig marítim de la vila marinera, segons ha informat Diari de Girona.

Aquesta acció arriba després que la setmana passada la policia va aconseguir el comís més gran dels darrers anys amb uns 30.000 euros en material.

Els vehicles interceptats ahir per part de la policia es trobaven plens a vessar de material per a la seva venda que estava previst es repartís pel passeig marítim de Santa Margarida, on cada dia desenes de manters s'hi apleguen per vendre els seus productes il·legalment.

A hores d'avui els agents encara estan fent el recompte del material de dins els vehicles i ja s'han citat els propietaris dels vehicles per prendre'ls declaració judicial.

Gran comís

El dilluns 12 d'agost va tenir lloc el principal comís de material destinat a la venda il·legal del top manta dut a terme a la població en els darrers anys. L’actuació conjunta entre Policia Local i Mossos d’Esquadra va donar com a resultat l’enretirada de material per un valor de venda al públic proper als 30.000 euros.

El dispositiu forma part de la planificació de temporada iniciada a principis d’aquest estiu, consistent en la intensificació de controls i de l’enretirada de material abans que aquest arribi al passeig de Santa Margarida, on es realitza la venda il·legal. Aquesta programació, que continua endavant, va permetre ja a principis d’agost el comís d’una quantitat de material superior a la requisada durant tot l’estiu de 2018, quantitat que s’ha vist ara augmentada sensiblement amb el material interceptat el passat dilluns i que s’espera incrementar amb els operatius programats fins a final de temporada.