L'Espai Armengol reuneix els hotelers gironins en una conferència sobre les claus del negoci online

La sessió ha anat a càrrec de l'economista Joana Sánchez, presidenta de Incipy, searchmedia i Inesdi

Sánchez va comunicar als assistents la necessitat d'estar presents a internet d'una forma transversal i amb una estratègia definida, a través de la pròpia pàgina web, blogs, comunitats de viatgers, xarxes socials, i ha destacat la necessitat d'escoltar les converses on es parla de nosaltres i de participar-hi.

L'economista va remarcar que el 80% dels turistes que arriben a Espanya són usuaris d'internet, d'aquí la importància de tenir una imatge consolidada a la xarxa. Amb tot, Sánchez també va fer incís en que l'ecommerce va créixer prop d'un 30% el darrer any a Catalunya. Un dels punts forts que va destacar la conferenciant d'aquesta nova era digital fou la possibilitat de monitoritzar els moviments i mesurar els resultats de les accions que es porten a terme.

L'activitat a l'Espai Armengol de Visual13 es reprendrà després de l'estiu, el 29 de setembre, amb una sessió centrada en la nova indústria audiovisual, que anirà a càrrec de Gonzalo Martín, vicepresident de Arenas Entertainment i director de Territorio Creativo. Tindrà lloc de nou a onze del matí i l'assistència serà gratuïta prèvia inscripció a: espaiarmengol@visual13.com

El vídeo íntegre de la conferència estarà disponible a partir de demà al portal web de Visual13