C's demana més policies per a combatre el 'top manta' a Roses i els problemes de seguretat

Castel reclama un pla per a les persones "explotades" per les màfies

El diputat autonòmic de Ciutadans (Cs) per Girona, Jean Castel, ha presentat una proposta de resolució parlamentària per a reclamar un paquet de mesures urgents que permetin eradicar la venda il·legal a l'espai públic de Roses (Alt Empordà). Entre aquestes, ha sol·licitat un increment d'efectius policials per a posar fi a la delinqüència organitzada i el 'top manta'. Al mateix temps, l’increment d’efectius permetrà garantir la seguretat ciutadana.

Entre les mesures contemplades en la proposta de resolució parlamentària, el diputat liberal també ha fixat la necessitat de realitzar, en el termini de tres mesos, un pla sociolaboral per a les persones vulnerables que són “explotades per les organitzacions criminals que es lucren amb la venda il·legal”.

Al costat d'això, Castel ha reivindicat també la necessitat de cooperació i col·laboració de totes les administracions i forces de seguretat de l'Estat per a detectar i perseguir aquestes pràctiques il·legals que estan generant problemes de seguretat a Roses.