Maestro clou un Festival de Peralada amb una combinació de clàssica i electrònica

DJs mítics de l'escena catalana han pujat a l'escenari

L'auditori del Parc del Castell, l'espectacle 'Maestro. Where dance music becomes classica' ha fet que Peralada sigui electrònic i simfònic al mateix temps. Del so universal al sintetitzador. D'Strauss a la música de discoteca. Del violí a la caixa de ritmes.

L'espectacle, sota la producció de FLAIX, ha fusionat dalt l'escenari la música clàssica amb l'electrònica, amb un directe on una orquestra simfònica s'ha donat la mà amb el dance i projeccions d'imatges.

Més de vuitanta músics i artistes han orquestrat èxits de la música electrònica de les tres darreres dècades, en una proposta sense precedents a Peralada que ha unit la clàssica amb temes de bandes i DJ com Laurent Garnier, Daft Punk, Avicii, Tiësto, Derrick May, David Guetta, Bob Sinclar, Moby o Robert Miles. Peralada s'ha convertit en una autèntica pista de ball, amb el públic entregat xiulant, aplaudint i aixecant-se en aquesta conjunció entre orquestra i disco.

La GIOrquestra ha posat la música a aquesta particular fusió, amb un 'Maestro' que ha comptat amb la direcció artística de Xavi Escolano i on la musica i els arranjaments han anat a càrrec de l'empordanès Marc Timón.