La 45ena Cantada d'Havaneres de Calella de Palafrugell ret homeatge a Càstor Pérez

La seva filla del cantant i compositor, Sílvia Pérez Cruz, participarà de la cantada

La 45ena edició de la Cantada d'Havaneres de Palafrugell portarà a terme un reconeixement als que van iniciar, a finals dels anys seixanta, una trobada de cantaires que amb el pas del temps ha esdevingut la trobada de referència del gènere a Catalunya. D’altra banda, es recorda la figura de Càstor Pérez, desaparegut des del passat novembre i que justament l’any passat va participar de la Cantada.

Com ja és habitual, el mateix dissabte, a partir de les set de la tarda i al passeig del Canadell, tindrà lloc una cantada d’havaneres amb el grups palafrugellencs El Taper, Cubacant i L’Empordanet. Durant la tarda i nit, al passeig del Canadell i al carrer de Francesc Estrabau hi haurà un Mercat d’artesans. Com en edicions anteriors, la cantada podrà ser seguida en les pantalles gegants que s’instal·len a diferents punts del municipi, enguany situades al Canadell, Port Pelegrí, Llafranc i a la plaça Nova de Palafrugell.

Finalment, els grups participants a les dues cantades actuaran en diferents bars, restaurants i locals de Calella fins ben entrada la matinada, per fer viure l’autèntic cant de taverna i la ja consolidada sessió golfa que es fa a Llafranc.