Noves retencions a l'AP-7 el segon dia d''operació sortida'

La C-32 a Palafolls i la N-340 al vendrell també registren cues

Les principals complicacions de l''operació sortida' del pont de Sant Joan es van registrar al llarg de la tarda d'aquest dijous, sobretot a l'AP-7 i a les vies d'accés a la costa. En concret, les retencions més destacades es van concentrar a l'AP-7 on es van registrar 30 quilòmetres de retencions del Papiol a la Roca del Vallès, en sentit nord, 22 quilòmetres més de Bellaterra a Martorell en sentit sud, 10 quilòmetres de Llinars a Sant Celoni en sentit nord, i 8 més de Roda de Barà a Altafulla en sentit sud.

D'altra banda, la C-31 presentava 12 quilòmetres de cues del Prat de Llobregat fins a Sitges en sentit sud i la C-33 també registrava 11 quilòmetres de cues de Montcada i Reixac a Parets del Vallès.

Des d'aquest dijous a les tres de la tarda hi ha hagut un accident mortal a la xarxa viària catalana amb dues persones mortes. Per causes que encara es desconeixen, dos camions i un cotxe van col·lidir al quilòmetre. 29 de la C-13 a l'alçada de Balaguer. El conductor del cotxe, un home de 81 anys, ha mort i la seva acompanyant, una dona de 82 anys, ha mort poc després de les dotze d'aquesta nit a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.