Ferida una dona de 64 anys en ser atacada per un gos a Banyoles

La víctima va ingressar ahir a l'Hospital Josep Trueta

Una dona de 64 anys i veïna de Banyoles (Pla de l'Estany), ha passat la nit ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de atacada ahir per un gos de grans dimensions.

L'atac de l'animal, un gos negre i gran, hauria tingut lloc pels voltants de les nou de la nit. A aquella hora, el matrimoni –que viu a la zona- va anar a llançar les escombraries amb el cotxe a la zona de contenidors que hi ha al carrer del Remei.

La dona va baixar del vehicle i va ser aleshores quan va aparèixer el gos i la va atacar. L'animal la va fer caure per terra i després la va mossegar al cap i al braç esquerre. A més de les ferides, la dona també va patir contusions i li va quedar un ull inflat a conseqüència de la caiguda. Després de l'atac, el seu marit la va portar fins a la Clínica Salus Infirmorum.

Allà, després de fer-li una primera valoració, els metges van decidir derivar-la amb ambulància fins a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va quedar ingressada. En paral·lel, des de la clínica també es va avisar d'ofici a la Policia Local, que al seu torn va donar l'alerta als Mossos d'Esquadra. Eren cap a dos quarts de deu de la nit.

Els agents es van desplaçar fins a la zona del Pla de l'Ametller per localitzar l'animal, que es desconeix encara si té propietari o no. La policia continua buscant el gos, i també està intentant localitzar càmeres de seguretat a la zona per veure si haguessin enregistrat alguna imatge que els serveixi per tenir pistes. La investigació del cas s'ha traspassat als Mossos d'Esquadra.

La dona ha passat la nit a l'hospital Josep Trueta. Es preveu que en les properes hores ja rebi l'alta.