Propostes per a emprenedors que volen aprofitar el temps aquest estiu

Com millorar les vacances per augmentar el rendiment del teu negoci

Molts emprenedors, autònoms i empreses, veuen minvada la seva activitat en el moment en què arriba el període estival. Això és normal, ja que els seus clients solen utilitzar aquestes dates per a unes merescudes vacances.

A no ser que tinguis un negoci automatitzat, que t'hagis muntat alguna cosa com un bloc que es monetitzi amb publicitat, que et dediquis als casinos en línia, o un altre tipus de negoci similar, et pots enfrontar a un important període d'inactivitat.

No deixis que et pugui l'ansietat en aquests moments de l'any, i és que encara hi ha molta feina per fer:

Com millorar el negoci a les vacances de l'estiu?

Aprofita per a canviar la teva marca

Potser és un bon moment per donar un canvi d'estil al logo, per millorar les factures, la imatge de la pàgina, crear un bloc, donar-li un gir de rosca a les xarxes socials ... El més probable és que portis tant de temps sense actualitzar aquests elements que ja ni te'n recordis.

Tenir sempre el mateix estil és molt avorrit i els teus clients ho saben. Potser és el millor moment per canviar la imatge de la marca, per actualitzar-la, encara que sense fer un canvi massa dràstic. T'ajudarà a mantenir els clients i aconseguir noves conquestes.

Aprenentatge

A Internet el temps passa molt més ràpid. No importa el bo que siguis en el teu, o el molt que saps sobre el teu sector, és crucial que segueixis aprenent dia a dia.

Imagina que treballes en el món de la programació i sempre has volgut aprendre un nou llenguatge perquè et va a ajudar a desenvolupar nous programes, o ficar-te en el món del desenvolupament d'apps que ara està tan de moda ...

És igual el tipus de contingut, pots aprofitar aquest temps lliure per seguir formant-te. Ja et assegurem que tot el que aprenguis et serà molt útil de cara al futur.

Fes un curs online per mostrar les teves capacitats

Aquesta idea està sent molt popular en la captació de clients: La idea és poder crear un curs a on anem a mostrar al món tot el que sabem fer.

D'una forma fàcil i ordenada, el client podrà descobrir els teus serveis i recordar-los si els necessita de cara al futur.

Et pot ajudar a treure uns ingressos extres per a aquests difícils mesos.

Incrementa el teu abast

Potser hagi arribat el moment de canviar d'estratègia: pot ser que hagis de redissenyar la teva campanya publicitària per arribar a nous clients. A hores d'ara funciona molt bé la combinació de publicitat en línia amb publicitat física; una estupenda manera d'abastar als clients que passen prop del teu negoci, però sense oblidar-nos de totes les possibilitats d'Internet.

I sobretot, descansa

Però no tot ha de ser treballar; ja que tens alguns dies a on els teus clients no et van a saturar a treball, potser és el millor moment per prendre'ns un respir, apuntar les noves idees que se'ns ocorrin, i tornar més forts que mai quan es reprengui l'activitat.

Aprofita aquest temps perquè segur que treus alguna cosa bona d'ell.