Jessie J aixeca els ànims i l'autoestima del públic de Peralada

La britànica va fer un desplegament d'energia i empatia damunt l'escenari

Enrere queda l'atac de pànic que Jessie J va patir damunt un escenari a principis de 2011 quan va interpretar a les fosques el tema "Black out". La britànica durant la seva actuació d'ahir al Festival Castell de Peralada (Alt Empordà) es va mostrar càlida, propera, empàtica i va interactuar constantment amb el públic. No només això, la icona adolescent també va tenir oportunitat d'enfundar-se la bata de psicòloga i encoratjar a diverses persones del públic que mostressin els seus sentiments: "Feu el que sentiu. Canteu, ploreu, crideu o, si voleu, marxeu a casa. Aquest és el vostre espectacle", va dir entre els crits dels seus seguidors.

La presència de joves parelles minava la platea, ocupant les tres primeres files els seus seguidors més incondicionals que no es van asseure en tota la nit. El moment més especial fou quan Jessie va interactuar amb Mateo, un jove que assistia amb la seva parella Alex al concert en motiu del seu aniversari. "Aviat en faré 24 i aquest és el meu regal", li va dir emocionat. Pocs segons més tard es trobaven davant l'escenari amb l'Alex cantant a la seva parella, micròfon en mà, "At Last" d'Etta James.

El concert fou un repàs dels temes més coneguts de l'artista. No hi van faltar "Flashlight" (composada per Sia i que està inclosa en la banda sonora de la pel·lícula Pitch Perfect 2), "Play", "Queen", "Nobody's Perfect", "Bang Bang" i deixant pel final la més coneguda de totes, "Price Tag". Jessie J duia un barret estil cordovès, uns sostenidors roses acompanyats per una brusa i uns pantalons del mateix color. Al bell mig de l'escenari un ventilador per moure el seu vestuari al vent al més pur estil Michael Jackson que, de forma puntual, recordava molt a ell. Enèrgica, hiperactiva, incansable i elèctrica es va mostrar durant els 90 minuts d'espectacle.

La vetllada també va tenir moments especialment emotius, quan es va dirigir a la Carla, una noia de les grades que no podia amagar l'emoció. "Plora, no et privis. Ets guapíssima i tens uns ulls d'un blau preciós", li deia a la jove.

Sens dubte la protagonista de la nit fou Jessie J però va aconseguir que els assistents marxessin a casa sentint-se també part de l'espectacle i, això, pocs artistes ho saben aconseguir.